Поздрав од претседателот на Хама

Почитувани пријатели на хомеопатијата, граѓани и драги колеги.

Хомеопатијата незапирливо навлегува на нашите простори. Македонското поднебје одамна ја развива и негува класичната западна медицина. Веќе неколку генерации на наши школувани лекари го лекуваат нашиот народ од секаквите заболувања на денешнината.

Продолжи со читање Поздрав од претседателот на Хама